Dermaroler - Proizvod za profesionalnu i kućnu upotrebu

DIZAJNIRAN SPECIJALNO ZA TRETMANE LICA

Dermaroler je valjak sa 192 EO sterilisanom, mikrohirurškom, čeličnom iglom dužine 0.2 mm. Ovim rolerom se stvaraju sitne rupice u koži, koje se ne mogu videti ni osetiti, koje nisu dublje od propisanih dimenzija (0.2 mm). Mogu ga koristiti praktičari i bez medicinske prakse.
Ovim jednostavnim aparatom podstiče se sposobnost zacelivanja kože i njen odbrambeni mehanizam. Telo to doživljava kao povredu na koži i automatski je obnavlja, te stvara dodatne količine kolagena kako bi se “oštećenje” popravilo.
Tretmanom se postiže isti efekat na površini kože. Povećana proizvodnja kolagena povećava debljinu i elastičnost kože, te smanjuje sitne linije i bore.

Prednosti

Povećava efekte nakon tretmana kremama, serumima, maskama za lice, losionima, uljima itd., otvarajući pore na koži pomoću mikro-rupica, čime se omogućava apsorpcija naknadno dodanih aktivnih sastojaka. Koža će biti mlađa, punija i čvršća nego ranije, izgledaće zdravije. Tretman je jednostavan, siguran i brz (oko pet minuta). Pogodno za sve tipove kože.
 

JEDNOSTAVAN I EFIKASAN KUĆNI TRETMAN

Tretman dermarolerom ne daje rezultate odmah. Roler se mora koristiti redovno da bi tretman ostavio vidljive rezultate. Redovnim tretmanom koža će postati glatka i zdrava nakon samo 2-3 nedelje. Tretman se mora sprovoditi nežno i bez pritiska. Samo kretanje dermarolera i iglice bi trebali da obave posao, a telo će se pobrinuti za ostalo. Sam tretman je krajnje jednostavan i može se obaviti za 5-10 minuta.


DERMAROLER & INTENSIVE SERUM

Kao efikasan kućni tretman, uz INTENSIVE serum može se koristiti dermaroler. Tretirajte željena područja kože dermarolerom, onako kako je to objašnjeno u nastavku teksta, a zatim nanesite INTENSIVE serum. Mnoštvo mikrokanala, koji nastaju upotrebom valjka, pomažu koži da upije serum čak i do 100 puta bolje.

► PRE TRETMANA

Očistite kožu i uklonite nečistoće i šminku – koristite „Face wash“ ili nežni eksfolijator, poput dermaOXY Pilinga, ako vam je dostupan.

VAŽNO: Preporučuje se da tretman obavljate uveče, pošto se noću koža efikasnije regeneriše.
 

► TRETMAN

Dermaroler se može koristiti 2-3 puta sedmično, ili prema potrebi. Rolerom rukujte nežno uz blagi pritisak na kožu. VAŽNO: Dermaroler je namenjen ličnoj upotrebi i ne može se deliti sa drugim osobama.

 

Tretirajte po jedno područje, na primer, čelo, zatim obraze itd. Gurajte roler napred-nazad jednom do maksimalno 6 puta na istom mestu, u svakom pravcu. Na slici je prikazano guranje rolerom vertikalno, horizontalno i dijagonalno.

Ne zaboravite da podignete roler kad menjate područje/pravac – gurajte roler po pravim linijama. Nemojte pritiskati prejako u području ispod oka, i nemojte koristiti roler na očnim kapcima ili usnama, jer je koža na tim mestima pretanka. Da biste zašli u dublje bore i brazde, slobodnom rukom zategnite kožu.

► POSLE TRETMANA

Nakon tretmana, koži je naročito potrebna nega i ona je izuzetno osetljiva na proizvode za negu kože. Stoga se preporučuje da koristite INTENSIVE serum ili „Hidra“ kremu i da, za optimalni tretman, završite sa Noćnom kremom. Pustite da se koža odmori barem dva-tri dana između tretmana. Kako biste uočili efekat dermalnih valjaka, dobra je ideja da snimite fotografije pre i posle tretmana – recimo, pre prvog tretmana i nakon 6 nedelja redovnih tretmana.


DODATNA INFORMACIJA

 

tretmani-lica-kisonikom
tretmani-lica-kisonikom