Serum: Hijaluron

Efikasan hidratantni serum za ublažavanje bora. Serum je namenjen upotrebi u tretmanima kiseonikom. Obezbeđuju kiseonik i pružaju koži hranljive vitamine.

Serum: SYN

Serum je namenjen upotrebi u tretmanima sa koncentratorom kiseonika. Ovaj serum efikasno deluje na smanjenje dubokih bora, izuzetno efikasan za ublažavanje bora.

Krema: Noćna

Ona deluje na obnavljanje kože, popravljanje ravnoteže vitamina u koži, proizvodnju kolagena i elastina, tako da će površina kože izgledati glatko i bez tankih linija i bora.

Krema: Za oči

Krema za oči namenjena je smanjivanju tamnih područja oko očiju i kesica ispod očiju. Ona minimalizuje tanke linije ispod oka i zateže tanki sloj kože u području oka.

 

Krema: Dnevna

Obnavljajuća krema sa efektom protiv starenja, sa visokim sadržajem hijaluronske kiseline. Kao zaštitna dnevna krema, ona sadrži zaštitni faktor od UV zračenja, ali bez sunčanog filtera.

Krema: Hidratantna

Krema namenjena neposrednoj hidrataciji kože. Sadrži visok nivo dveju hijaluronskih kiselina koje povezuju velike količine vlage u koži i stvaraju nevidljivi zaštitni sloj koji povećava elastičnost i mekoću kože.

Piling

Ovaj nežni i blagi preparat namenjen je za čišćenje lica od svih „mrtvih“ materija na površini. On će očistiti kožu i učiniti je mekom i primetno sjajnijom – dajući izgled svežeg i čistog tena.

Face wash

Face wash je efikasan i blag preparat za čišćenje lica koji održava uravnotežen nivo vlažnosti kože. Ne samo da osvežava kožu, uz blagu eksfolijaciju, već i deluje pritiv upalno, te ima umirujuće dejstvo na nadraženu kožu.

 

Tonik za kosu

Naš tonik za kosu predstavlja efikasno i stimulativno sredstvo za negu vlasišta. On sadrži hranljive vitamine i specijalni kompleks masnih kiselina. Ovakav sastav stimuliše cirkulaciju krvi i jača vlasište.

Kosa: Serum

Izuzetno učinkovit serum koji jača folikule kose, sprečava gubitak kose i deluje na suvi i nadraženi koren kose. Može se koristi i za prirodnu i za obojenu kosu. Serum utiče na rast i kvalitet kose.

Digitalni merač vlažnosti kože

DermaOXY merač vlažnosti kože je uređaj koji može meriti relativni nivo vlažnosti kože na 0,15 milimetara ispod površinskog sloja kože. Jednostavan uređaj za proveru nivoa vlažnosti, ali i količina kiseonika.

Šampon za kosu

DermaOXY šampon je pogodan za suvo vlasiše sa mnogo peruti. Sadrži efikasne i hranljive sastojke koji će ojačati koren kose i njenu elastičnost i može se koristiti svakodnevno. Šampon ne sadrži silikone.

 

Intensive serum

Ovaj serum efikasno deluje na smanjenje dubokih bora i tankih linija na koži. Serum je namenjen upotrebi sa dermarolerom, samo tada daje 100% vidljive rezultate. Koristi se svaki drugi, treći dan, ne svakodnevno.

X-LINK serum

Ovaj anti-age lifting serum sadrži kompleks peptida koji su posebno usmereni na aktivaciju matičnih ćelija i imaju sjajan efekat na kolagena vlakna, obnavljajuci ih i jačajuci njihovu strukturu.

X-LINK krema

X-LINK krema je hranljiva i podmlađujuća. Krema se koristi svako veče i, uz tretman kiseonikom, obnavlja strukturu kože. Krema smanjuje bore i preoblikuje kolagena vlakna uz pomoć umreženog hijalurona.

Intensive colagen care serum

Aktivira ćelijske strukture duž vertikalnih linija, efikasno utiče na vedrinu i lifting lica. Rekonstruiše epidermis i kolagena vlakna u dermisu, čime se postiže volumen u epidermalnom sloju kože.

 

Intensive lifting gel za oči

Anitage gel peptidnog sastava vidno smanjuje bore, kesice i tamne kolutove oko očiju. Podmlađuje kožu očne regije. Podstiče proizvodnju, vezivanje i čuvanje kolagena, efikasno podmlađuje kožu očne regije.

 
 
 
tretmani-lica-kisonikom
tretmani-lica-kisonikom